top of page

Gold Swan Gin opnieuw beschikbaar

Haast je, we hebben maar een kleine voorraad!
Gold Swan Gin: nieuwe voorraad

De vraag naar de beste gelagerde gin ter wereld, de Gold Swan Gin, is groot. Goed nieuws! Enkele weken geleden merkten we dat een nieuwe batch bijna klaar was om het vat te verlaten. We hebben hem gisteren gebotteld en hij is super! Wacht niet: laatste batch van 2021 Wacht niet met bestellen! We hebben maar een beperkte voorraad. En het ziet er naar uit dat we het volgende vat pas in 2022 zullen kunnen openen.

Update: de Gold Swan Gin is opnieuw

uitverkocht. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we informeren je als eerste wanneer we opnieuw een batch hebben.


Intense tannines in de neus met pittige jeneverbes en wat houtinvloeden, karamel en vanille. De smaak heeft uitgesproken eikenhouten tonen, vanille, toffee en donkere chocolade, met jeneverbes en een vleugje kers. De alcohol is goed geïntegreerd. Verwarmende, peperige afdronk met een beetje venkel." - jury World Gin Awards -
Nieuwe batch Black Swan Gin

We hebben ook een nieuwe batch Black Swan Gin voor jullie klaar. De bestellingen liepen de voorbije dagen opnieuw zo snel binnen dat we nog maar 6 flessen van de 'beste eigentijdse gin van België' hadden. Benieuwd hoe je hem kan drinken? Check snel onze verschillende serveertips!


Dark Swan Rum: laatste flessen

Heb je onze single estate rum al geproefd? Hij erfde zijn unieke karakter van de perfecte harmonie tussen zijn Caribische oorsprong en zijn vintage en doordachte rijping in eikenhouten vaten in Brugge. Dit proces gaat gepaard met een uniek recept, het geduld van een heilige en dezelfde passie waarmee je er hopelijk van zal genieten. We hebben nog enkele flessen!
350 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page