top of page

Roaster's Reserve Gin en Roaster's Gin vallen in de prijzen op World Gin Awards


© Benny ProotDe Roaster's Reserve Gin en Roaster's Gin zijn bij de uitreiking van de World Gin Awards in de prijzen gevallen. De Roaster’s Gin won zilver in België in de categorie Botanical, Roaster’s Reserve won zelfs goud in de categorie Matured Gin in België. Beiden werden op vraag van Koffie Kàn door The Bruges Gin Society ontwikkeld en gemaakt.


Op de World Gin Awards, zowat de jaarlijkse hoogmis voor ginproducenten, zijn opnieuw twee Belgische gins in de prijzen gevallen. Roaster’s Reserve werd uitgeroepen tot de beste gin van België in de categorie Matured Gin. De Roaster’s Gin won zilver voor België in de categorie Botanical.


Beide gins zijn van de Wenduinse koffiebrander en -onderneming Koffie Kàn. Voor de ontwikkeling en productie van haar gins met koffie deed Koffie Kàn een beroep op The Bruges Gin Society.


The Bruges Gin Society viel eerder al in de prijzen op de World Gin Awards. In 2021 werd de Gold Swan Gin uitgeroepen tot "World's Best Matured Gin" en de Black Swan Gin tot beste eigentijdse gin van België.


Meer info over de Roaster's Reserve en Roaster's Gin op www.koffiekan.be
124 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page