top of page

The Bruges Gin Society ontwikkelt Klokhof Gin voor Klokhof Café


De uitbaters van feest- en eventlocatie Klokhof Loppem en Klokhof Café, Sabine Goethals en Peter Schoonjans, pakken deze zomer uit met een nieuwe gin. Voor de ontwikkeling van de Klokhof Gin deden zijn beroep op The Brugse Gin Society.

Sinds 2017 is er ook Klokhofcafé tijdens de zomermaanden, een toegankelijk horecaconcept: een link met de ‘hoeve’, ‘onthaasten’ in de natuurlijke, groene omgeving. Een rustgevende plek voor wandelaars, fietsers en al wie er wil verpozen.

In de The Bruges Gin Society vonden zij de ideale partner om de Klokhof Gin te ontwikkelen. De drie oprichters Joachim Augstun, Hendrik Baeke en Baptiste van Outryve, hebben een passie voor gin en ze ontwikkelden de voorbije jaren best wat gins, rums en cocktails. Naast de Black Swan Gin, de Gold Swan Gin, de Dark Swan Rum, de limited edition Fifty Two Swans Rum, de Missgroni negroni en Vesper Swan martini-style cocktail ontwikkelden ze ook de Roaster's koffiegin, de Santé gin en de Furor Celtica Gin.


In samenspraak met Sabine en Peter ontwikkelde het trio achter The Bruges Gin Society de Klokhof Gin ‘from scratch’. Het resultaat is een ‘unieke, ongefilterde vintage gin, gedistilleerd met verse kruiden te vinden in het bos Merkenveld waarvan Vogelmuurkruid er één van is.


56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page